Babí léto 2015

16.10.2015 21:12

Zvolské babí léto.

 

V září jsme opět uspořádali už 5. ročník Zvolského babího léta. Letos nám oproti loňsku, kdy celý den pršelo, vyšlo krásné slunečné počasí. Pro děti bylo připraveno pod vedením Jitky Holíčkové z oddlílu Hopíci skákání na trampolíně, všichni si mohli vyzkoušet základy správného skákání na trampolíně. Balanc si děti vyzkoušely na pružném laně a pro změnu zručnost předvedly při výrobě hudebního výrobku ze dřeva, které si samy musely opracovat. Další stanoviště byl ping pong, kde si mezi sebou zahráli rodiče i děti. Oddíl orientačního běhu, připravil bludiště, kde se museli v co nejkratším čase označit všechny tzv. kontroly. Poslední sportovní stanoviště byla fotbalová klec, pro intenzivní hru dva na dva nebo tři na tři. Děti si mohly nechat namalovat na obličej masku a pokračovat k dalšímu stolu luštit hlavolamy, nebo si něco kreslit.

Největší zajímavost letos bylo pečení vaflí, které si děti mohly samy ozdobit marmeládou, čokoládou nebo šlehačkou. „Vaření“ děti moc bavilo a nosily ochutnávky svých výtvorů rodičům i prarodičům.

Celý program tradičně doprovázela skupina Kabrňáků a byli jako vždy výborní!

Nakonec předvedl oddíl SK Zvole Wushu pod vedením Tomáše Veselého krásné vystoupení, kde děti i trenéři ukázali své dovednosti.

Večer jsme ukončili opékáním špekáčků a posezením u ohně s kytarou a zpíváním.

Děkujeme všem dobrovolníkům a členům o.s. Karabina, SK Zvole za pomoc při organizaci krásného odpoledne.

 

Zdena Gabrielová a Jana Fialová