Fotbalový park aneb Lionel Messi by koukal (i s Ronaldem)

12.06.2015 08:19

 

    V sobotu 6. června připravilo  O.S. Karabina, Sokol Zvole a SK Zvole pro děti a rodiče fotbalové odpoledne.

    Děti soutěžily ve dvou fotbalových arénách o krásné poháry a na body předváděly fotbalové dovednosti u modulů  s fotbalovými prvky. Musely například míčem srazit co nejvíce kuželek, střelit "gól" do koše nebo se trefit míčem do různě velikých otvorů.

    Děti soutěžení tak bavilo, že si i přes horké počasí daly několik koleček a s každým dalším pokusem byly lepší a lepší. Nejmenší děti procházely "opičí" dráhu na chůdách nebo strefovaly branky kroketu. V arénách se v nelítostných soubojích utkaly dvojice a děti opravdu bojovaly ze všech sil. Občas jsme v nastalém vedru museli udělat přestávku, aby se nám malý fotbalisti a fotbalistky nepřehřáli. Pro všechny zúčastněné byly připraveny medaile, krásné diplomy a malé sladkosti. Samozřejmě nechybělo ani občerstvení. 

   Protože bylo v sobotu opravdu parné počasí, děkujeme Václavu Houfkovi ze Zvole, za stan, který nám zapůjčil. Před sálajícím sluníčkem jsme se tak všichni měli kam schovat.
    Děkujeme také Petru Gabrielovi za zapůjčení fotbalových prvků a všem organizátorům, kteří na fotbalovém odpoledni pomáhali!

Fotogalerie



Jana Fialová